Από το: ZannetCooks.com
Μαριναρισμένα Portobello με πουρέ φασολιών και ένα αυγό είναι η πρόταση μου για σήμερα. Το αυγό, για άλλους προαιρετικό για εμένα υποχρεωτικό γιατί είναι αλήθεια το αγαπώ! Ανακατεύουμε το λάδι, το σκόρδο, τη ρίγανη και αλατοπίπερο σε ένα μπολ. Βάζουμε τα
μανιτάρια σε φαρδύ σκεύος και περιχύνουμε με το μείγμα. Αλείφουμε με τα χέρια να πάει παντού. Το σκεπάζουμε και το φυλάμε στο ψυγείο 30 λεπτά. Τα μεταφέρουμε κατόπιν σε ταψάκι μαζί με τα υγρά του σκεύους και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για30 λεπτά. Αν έχουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com
Μαριναρισμένα Portobello με πουρέ φασολιών και ένα αυγό είναι η πρόταση μου για σήμερα. Το αυγό, για άλλους προαιρετικό για εμένα υποχρεωτικό γιατί είναι αλήθεια το αγαπώ! Ανακατεύουμε το λάδι, το σκόρδο, τη ρίγανη και αλατοπίπερο σε ένα μπολ. Βάζουμε τα
μανιτάρια σε φαρδύ σκεύος και περιχύνουμε με το μείγμα. Αλείφουμε με τα χέρια να πάει παντού. Το σκεπάζουμε και το φυλάμε στο ψυγείο 30 λεπτά. Τα μεταφέρουμε κατόπιν σε ταψάκι μαζί με τα υγρά του σκεύους και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για30 λεπτά. Αν έχουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com