Από το: Pandespani
Το κοκκινιστό είναι ο αδιαφιλονίκητος μετρ του κυριακάτικου τραπεζιού. Πλούσια σάλτσα, γλυκά αρώματα και κρέας (λευκό ή κόκκινο), ένα μικρό σύμπαν από γεύσεις στο πιο κόμφορτ, κύριο πιάτο. Την κατηγορία υποστηρίζει με θέρμη η μεσογειακή κουζίνα και η ελληνική με εμμονή. Το κοκκινιστό κοτόπουλο με μακαρόνια, πιο συχνά παλαιότερα στο
φούρνο, υπήρξε το alter ego στο κραταιό γιουβέτσι. Το μεταπολεμικό τελετουργικό του μεσημεριανού γεύματος της Κυριακής θα ήταν συναισθηματικά φτωχότερο χωρίς αυτό και ψυχαναλυτικά απλούστερο ερήμην του γευστικού διπόλου που τα δύο φαγητά αναπτύξαν, βασισμένα στα ίδια σχεδόν υλικά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Το κοκκινιστό είναι ο αδιαφιλονίκητος μετρ του κυριακάτικου τραπεζιού. Πλούσια σάλτσα, γλυκά αρώματα και κρέας (λευκό ή κόκκινο), ένα μικρό σύμπαν από γεύσεις στο πιο κόμφορτ, κύριο πιάτο. Την κατηγορία υποστηρίζει με θέρμη η μεσογειακή κουζίνα και η ελληνική με εμμονή. Το κοκκινιστό κοτόπουλο με μακαρόνια, πιο συχνά παλαιότερα στο
φούρνο, υπήρξε το alter ego στο κραταιό γιουβέτσι. Το μεταπολεμικό τελετουργικό του μεσημεριανού γεύματος της Κυριακής θα ήταν συναισθηματικά φτωχότερο χωρίς αυτό και ψυχαναλυτικά απλούστερο ερήμην του γευστικού διπόλου που τα δύο φαγητά αναπτύξαν, βασισμένα στα ίδια σχεδόν υλικά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com