Από το: Sidagi.gr
Ρίχνουμε τη ζελατίνα στο νερό και την αφήνουμε να μείνει για 5 λεπτά. Βράζουμε το ζωμό κρέατος με το κρασί και προσθέτουμε τη ζελατίνα, ενώ ανακατεύουμε. Κόβουμε τις πιπεριές και τα καρότα σε μακρόστενα κομμάτια. Τα βάζουμε χωριστά σε μπολ με λάδι και ξίδι
και τα αφήνουμε για 1-2 ώρες. Τα στραγγίζουμε καλά. Ξεφλουδίζουμε τη ντομάτα και την κόβουμε σε μικρούς κύβους. Ρίχνουμε σε μια φόρμα, κατά προτίμηση ημικυλινδρική, λίγο από το ζωμό και τη βάζουμε στην κατάψυξη για μερικά λεπτά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Ρίχνουμε τη ζελατίνα στο νερό και την αφήνουμε να μείνει για 5 λεπτά. Βράζουμε το ζωμό κρέατος με το κρασί και προσθέτουμε τη ζελατίνα, ενώ ανακατεύουμε. Κόβουμε τις πιπεριές και τα καρότα σε μακρόστενα κομμάτια. Τα βάζουμε χωριστά σε μπολ με λάδι και ξίδι
και τα αφήνουμε για 1-2 ώρες. Τα στραγγίζουμε καλά. Ξεφλουδίζουμε τη ντομάτα και την κόβουμε σε μικρούς κύβους. Ρίχνουμε σε μια φόρμα, κατά προτίμηση ημικυλινδρική, λίγο από το ζωμό και τη βάζουμε στην κατάψυξη για μερικά λεπτά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr