Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Εορταστικό πιάτο που λίγοι θα του αντισταθούν! Πολύ συχνά στην Κρήτη αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας απ’ ότι γνωρίζω, το κρέας συνδυάζεται με όσπρια. Καθαρό, νωπό κρέας ή παράγωγά του. Ειδικά το χοιρινό και τα παράγωγά του (λουκάνικα, απάκι,
σύγλινα) και το κρέας προβάτου ταιριάζει εξαιρετικά με τα φασόλια και τα ρεβύθια. Ήδη
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr
Εορταστικό πιάτο που λίγοι θα του αντισταθούν! Πολύ συχνά στην Κρήτη αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας απ’ ότι γνωρίζω, το κρέας συνδυάζεται με όσπρια. Καθαρό, νωπό κρέας ή παράγωγά του. Ειδικά το χοιρινό και τα παράγωγά του (λουκάνικα, απάκι,
σύγλινα) και το κρέας προβάτου ταιριάζει εξαιρετικά με τα φασόλια και τα ρεβύθια. Ήδη
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr