Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Κόβουμε την κολοκύθα σε μικρά κομματάκια και τα τοποθετούμε σε μια μεγάλη λεκάνη με το ασβεστόνερο και τα αφήνουμε εκεί για 3 ώρες. Συχνά ανακατεύουμε λιγάκι το νερό με τα κομμάτια κολοκύθας. Τα πλένουμε πάρα πολλές φορές, περίπου 10 φορές να φύγει το ασβεστόνερο. Βράζουμε σε μια
κατσαρόλα νερό και ρίχνουμε τα κομμάτια μέσα για λίγα δευτερόλεπτα και τα στραγγίζουμε. Για το σιρόπι, βράζουμε την ζάχαρη και το νερό σε δυνατή φωτιά να πήξει το σιρόπι και όταν πήξει βάζουμε τα κομμάτια της κολοκύθας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas
Κόβουμε την κολοκύθα σε μικρά κομματάκια και τα τοποθετούμε σε μια μεγάλη λεκάνη με το ασβεστόνερο και τα αφήνουμε εκεί για 3 ώρες. Συχνά ανακατεύουμε λιγάκι το νερό με τα κομμάτια κολοκύθας. Τα πλένουμε πάρα πολλές φορές, περίπου 10 φορές να φύγει το ασβεστόνερο. Βράζουμε σε μια
κατσαρόλα νερό και ρίχνουμε τα κομμάτια μέσα για λίγα δευτερόλεπτα και τα στραγγίζουμε. Για το σιρόπι, βράζουμε την ζάχαρη και το νερό σε δυνατή φωτιά να πήξει το σιρόπι και όταν πήξει βάζουμε τα κομμάτια της κολοκύθας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas