Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη για 15 λεπτά μέχρι να γίνουν μια κρέμα αφράτη,βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά σιγά σιγά. Στην συνέχεια παίρνουμε ένα ταψί του στρογγυλό 26 εκατοστών και βάζουμε μια λαδόκολλα. Τοποθετούμε πάνω το μίγμα που φτιάξαμε και ψήνουμε στον αέρα στους 200 για 20 λεπτά. Βάζουμε
σε ένα κατσαρολάκι τα υλικά μας και τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα μπολ κρατάμε λίγο από το γάλα και ανακατεύουμε το κορν φλάουρ, και την ζάχαρη. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα να βράσει, μόλις αρχίζει να βράζει...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη για 15 λεπτά μέχρι να γίνουν μια κρέμα αφράτη,βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά σιγά σιγά. Στην συνέχεια παίρνουμε ένα ταψί του στρογγυλό 26 εκατοστών και βάζουμε μια λαδόκολλα. Τοποθετούμε πάνω το μίγμα που φτιάξαμε και ψήνουμε στον αέρα στους 200 για 20 λεπτά. Βάζουμε
σε ένα κατσαρολάκι τα υλικά μας και τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα μπολ κρατάμε λίγο από το γάλα και ανακατεύουμε το κορν φλάουρ, και την ζάχαρη. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα να βράσει, μόλις αρχίζει να βράζει...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas