Από το: Amerimnos Taxidioths
Ετοιμάζουμε μία κατσαρόλα μεγάλη. Ψιλοκόβουμε σκόρδο, κόλιαντρο και χτυπάμε 3 αυγά. Αφαιρούμε ή καθαρίζουμε τις άκρες από τα φασολάκια μας. Έαν είναι πολύ μακρυά, τα κόβουμε στην μέση και τα πλένουμε καλά καλά. Τα βάζουμε μέσα στην κατσαρόλα που έχουμε ετοιμάσου
από προηγουμένως. Χρειάζεται να γεμήσουμε με νερό την κατσαρόλα έως να καλύψουμε τα φασολάκια μας. Για να γίνουν αρκετά μαλακά και να είναι πιο ωραία η αίσθηση κατά το γεύμα μας τα αφήνουμε να βράσουν σιγά σιγά για αρκετή ώρα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Ετοιμάζουμε μία κατσαρόλα μεγάλη. Ψιλοκόβουμε σκόρδο, κόλιαντρο και χτυπάμε 3 αυγά. Αφαιρούμε ή καθαρίζουμε τις άκρες από τα φασολάκια μας. Έαν είναι πολύ μακρυά, τα κόβουμε στην μέση και τα πλένουμε καλά καλά. Τα βάζουμε μέσα στην κατσαρόλα που έχουμε ετοιμάσου
από προηγουμένως. Χρειάζεται να γεμήσουμε με νερό την κατσαρόλα έως να καλύψουμε τα φασολάκια μας. Για να γίνουν αρκετά μαλακά και να είναι πιο ωραία η αίσθηση κατά το γεύμα μας τα αφήνουμε να βράσουν σιγά σιγά για αρκετή ώρα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr