Από το: Amerimnos Taxidioths
Μία παραδοσιακή συνταγή του Πόντου, λίγο πικάντικη. Κόβουμε το αγγούρι, τα ραπανάκια, τα αγγουράκια τουρσί και τα αυγά (εκτός του ενός κρόκου) σε μικρούς κύβους. Τρίβουμε τις σκελίδες σκόρδο στον ψιλό τρίφτη και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με την κάπαρη και τον
ψιλοκομμένο μαϊντανό σε ένα μπωλ. Αλατοπιπερώνουμε τα υλικά μας. Σε ένα άλλο μπωλ δουλεύουμε καλά το γιαούρτι με το λάδι και το ρίχνουμε στα υλικά μας να πάει παντού και ομοιόμορφα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Μία παραδοσιακή συνταγή του Πόντου, λίγο πικάντικη. Κόβουμε το αγγούρι, τα ραπανάκια, τα αγγουράκια τουρσί και τα αυγά (εκτός του ενός κρόκου) σε μικρούς κύβους. Τρίβουμε τις σκελίδες σκόρδο στον ψιλό τρίφτη και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με την κάπαρη και τον
ψιλοκομμένο μαϊντανό σε ένα μπωλ. Αλατοπιπερώνουμε τα υλικά μας. Σε ένα άλλο μπωλ δουλεύουμε καλά το γιαούρτι με το λάδι και το ρίχνουμε στα υλικά μας να πάει παντού και ομοιόμορφα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr