Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Γιαουρτλού άδανα κεμπάπ

Written By Unknown on Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 | Δεκεμβρίου 10, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Σ’ ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε από κάτω προς τα πάνω, για να αφρατέψει ο κιμάς, για 10'. Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για 1 ώρα στο ψυγείο καλυμμένο με μεμβράνη. Αφού περάσει το διάστημα αυτό, τα πλάθουμε και τα ψήνουμε στη σχάρα ή στη

γκριλιέρα. Για τη σχάρα (ηλεκτρική, κάρβουνα κτλ) μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις μεταλλικές λάμες-σούβλες, περνώντας και απλώνοντας τα κεμπάπ κατά μήκος. Σ' ένα κατσαρολάκι σοτάρουμε το κρεμμύδι στο...

Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr


SHARE

About Unknown