Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό γάλα μέσα σε ένα μπολ. Λιώνουμε το βούτυρο και το βάζουμε στο μπολ. Σιγά σιγά προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Την αφήνουμε μισή ώρα να φουσκώσει. Μόλις φουσκώσει, πλάθουμε 4 μπαλάκια και ανοίγουμε
φύλλα. Κόβουμε ορθογώνια κομμάτια και τα γεμίζουμε με τα τυριά και την γαλοπούλα. Κλείνουμε τις άκρες σχηματίζοντας βαρκούλες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas
Διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό γάλα μέσα σε ένα μπολ. Λιώνουμε το βούτυρο και το βάζουμε στο μπολ. Σιγά σιγά προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Την αφήνουμε μισή ώρα να φουσκώσει. Μόλις φουσκώσει, πλάθουμε 4 μπαλάκια και ανοίγουμε
φύλλα. Κόβουμε ορθογώνια κομμάτια και τα γεμίζουμε με τα τυριά και την γαλοπούλα. Κλείνουμε τις άκρες σχηματίζοντας βαρκούλες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas