Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Βαρκούλες με τσένταρ και γκούντα

Written By Unknown on Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 | Δεκεμβρίου 10, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό γάλα μέσα σε ένα μπολ. Λιώνουμε το βούτυρο και το βάζουμε στο μπολ. Σιγά σιγά προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Την αφήνουμε μισή ώρα να φουσκώσει. Μόλις φουσκώσει, πλάθουμε 4 μπαλάκια και ανοίγουμε

φύλλα. Κόβουμε ορθογώνια κομμάτια και τα γεμίζουμε με τα τυριά και την γαλοπούλα. Κλείνουμε τις άκρες σχηματίζοντας βαρκούλες...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas


SHARE

About Unknown