Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Επιμένουμε με νηστίσιμα για λίγο ακόμη, πριν αρχίσουμε τις γιορτινές αναρτήσεις. Έτσι σειρά έχουν σήμερα τα κριτσίνια με ελαιόλαδο που πιστεύω ότι θα τα βρείτε εύκολα και νόστιμα. Τα κριτσίνια τα αγαπάμε οι περισσότεροι και δεν μένουμε συνήθως μόνο σε ένα. Αφήστε που πάνε
με όλα! Αν και θεωρούνται γενικά αρτοσκευάσματα διαίτης, είναι τόσο εθιστικά που θέλει δύναμη να τους αντισταθούμε! Παρόλο που η προέλευσή τους θεωρείται ιταλική, τα ιταλικά crossini όπως τα λένε οι Ιταλοί, διαφέρουν από τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr
Επιμένουμε με νηστίσιμα για λίγο ακόμη, πριν αρχίσουμε τις γιορτινές αναρτήσεις. Έτσι σειρά έχουν σήμερα τα κριτσίνια με ελαιόλαδο που πιστεύω ότι θα τα βρείτε εύκολα και νόστιμα. Τα κριτσίνια τα αγαπάμε οι περισσότεροι και δεν μένουμε συνήθως μόνο σε ένα. Αφήστε που πάνε
με όλα! Αν και θεωρούνται γενικά αρτοσκευάσματα διαίτης, είναι τόσο εθιστικά που θέλει δύναμη να τους αντισταθούμε! Παρόλο που η προέλευσή τους θεωρείται ιταλική, τα ιταλικά crossini όπως τα λένε οι Ιταλοί, διαφέρουν από τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr