Από το: Ioanna's Blog
Στην Ελλάδα η πατατόσουπα για πολλά χρόνια ήταν ένα φαγητό, νόστιμο, θρεπτικό και οικονομικό, που δεν χρειαζόταν πολλή ώρα να μαγειρευτεί. Με τον περιβόητο εκμοντερνισμό της Ελλάδας και τις εισαγόμενες συνταγές η πατατόσουπα έχει πλέον ξεχαστεί, γιατί
θεωρείται σαν σούπα των φτωχών. Αντίθετα βέβαια με άλλες χώρες, που την θεωρούν μαζί με την κρεμμυδόσουπα, τις βασικότερες σούπες του Χειμώνα. Τα τελευταία χρόνια γυρνώντας πάλι σιγά – σιγά στις ρίζες μας, εκτιμώντας τις αξίες που είχαμε παραγκωνίσει καταλαβαίνουμε πλέον σχεδόν όλοι μας, ότι οι παλιές συνταγές δεν είναι απλά μόνο νόστιμες, αλλά έχουν όλα αυτά τα θρεπτικά στοιχεία που θωρακίζουν τον οργανισμό μας ώστε να είναι δυνατός.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ioannabaltsaki.blogspot.gr
Στην Ελλάδα η πατατόσουπα για πολλά χρόνια ήταν ένα φαγητό, νόστιμο, θρεπτικό και οικονομικό, που δεν χρειαζόταν πολλή ώρα να μαγειρευτεί. Με τον περιβόητο εκμοντερνισμό της Ελλάδας και τις εισαγόμενες συνταγές η πατατόσουπα έχει πλέον ξεχαστεί, γιατί
θεωρείται σαν σούπα των φτωχών. Αντίθετα βέβαια με άλλες χώρες, που την θεωρούν μαζί με την κρεμμυδόσουπα, τις βασικότερες σούπες του Χειμώνα. Τα τελευταία χρόνια γυρνώντας πάλι σιγά – σιγά στις ρίζες μας, εκτιμώντας τις αξίες που είχαμε παραγκωνίσει καταλαβαίνουμε πλέον σχεδόν όλοι μας, ότι οι παλιές συνταγές δεν είναι απλά μόνο νόστιμες, αλλά έχουν όλα αυτά τα θρεπτικά στοιχεία που θωρακίζουν τον οργανισμό μας ώστε να είναι δυνατός.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ioannabaltsaki.blogspot.gr