Από το: Chefoulis
Ξεκινάμε ετοιμάζοντας την κρέμα λεμονιού. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά 300 ml από το γάλα μαζί με την ζάχαρη. Σε ένα μπολ βάζουμε το υπόλοιπο γάλα, μαζί με τους κρόκους, το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα, μέχρι να διαλυθεί εντελώς το κορν φλάουρ. Μόλις
βράσει το γάλα αδειάζουμε μέσα στην κατσαρόλα το μείγμα του μπολ , προσθέτουμε τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού κι ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια φωτιά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Ξεκινάμε ετοιμάζοντας την κρέμα λεμονιού. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά 300 ml από το γάλα μαζί με την ζάχαρη. Σε ένα μπολ βάζουμε το υπόλοιπο γάλα, μαζί με τους κρόκους, το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα, μέχρι να διαλυθεί εντελώς το κορν φλάουρ. Μόλις
βράσει το γάλα αδειάζουμε μέσα στην κατσαρόλα το μείγμα του μπολ , προσθέτουμε τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού κι ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια φωτιά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr