Από το: Chefoulis
Πλένουμε καλά το κρέας , το κόβουμε σε μερίδες , το στραγγίζουμε και το πασπαλίζουμε με αλάτι & πιπέρι. Σωτάρουμε σε μια κατσαρόλα το κρεμμύδι με το λάδι. Προσθέτουμε το κρέας και μόλις πιεί τα υγρά του ρίχνουμε 1 φλυτζάνι νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει. Πλένουμε
πολύ καλά το σέλινο , κόβουμε την ρίζα σε μικρά κομμάτια και τα κλωνάρια στα τρία.Τα ζεματάμε σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Πλένουμε καλά το κρέας , το κόβουμε σε μερίδες , το στραγγίζουμε και το πασπαλίζουμε με αλάτι & πιπέρι. Σωτάρουμε σε μια κατσαρόλα το κρεμμύδι με το λάδι. Προσθέτουμε το κρέας και μόλις πιεί τα υγρά του ρίχνουμε 1 φλυτζάνι νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει. Πλένουμε
πολύ καλά το σέλινο , κόβουμε την ρίζα σε μικρά κομμάτια και τα κλωνάρια στα τρία.Τα ζεματάμε σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr