Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Χοιρινή τηγανιά

Written By Unknown on Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016 | Δεκεμβρίου 27, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Πλένουμε και στεγνώνουμε πολύ καλά το κρέας. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με λίγο λάδι και προσθέτουμε το κρέας, μετά από 5 λεπτά  βάζουμε το  λευκό κρασί και όταν εξατμιστεί τοποθετούμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, τοποθετούμε τα υπόλοιπα υλικά και

αφήνουμε να σιγοβράσει το φαγητό για 1 ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas


SHARE

About Unknown