Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Πλένουμε και στεγνώνουμε πολύ καλά το κρέας. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με λίγο λάδι και προσθέτουμε το κρέας, μετά από 5 λεπτά βάζουμε το λευκό κρασί και όταν εξατμιστεί τοποθετούμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, τοποθετούμε τα υπόλοιπα υλικά και
αφήνουμε να σιγοβράσει το φαγητό για 1 ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas
Πλένουμε και στεγνώνουμε πολύ καλά το κρέας. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με λίγο λάδι και προσθέτουμε το κρέας, μετά από 5 λεπτά βάζουμε το λευκό κρασί και όταν εξατμιστεί τοποθετούμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, τοποθετούμε τα υπόλοιπα υλικά και
αφήνουμε να σιγοβράσει το φαγητό για 1 ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas