Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Βάζουμε στο μούλτι όλα τα λαχανικά μας να γίνουν μικρά κομματάκια. Σε μια λεκάνη τοποθετούμε τα αλεσμένα λαχανικά μαζί με τα υπόλοιπα υλικα μας και ζυμώνουμε. προσθέτουμε κι άλλο αλεύρι αν χρειαστεί, βρέχουμε τα χέρια μας με λίγο νερό κάθε φορά που πλάθουμε ένα μπιφτέκι. Λαδώνουμε το ταψί και αραδιάζουμε τα μπιφτέκια . Ψήνουμε στους
200 βαθμούς περίπου 45 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Μόλις ψηθούν, κόβουμε στη μέση τα ψωμάκια και βάζουμε από...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas
Βάζουμε στο μούλτι όλα τα λαχανικά μας να γίνουν μικρά κομματάκια. Σε μια λεκάνη τοποθετούμε τα αλεσμένα λαχανικά μαζί με τα υπόλοιπα υλικα μας και ζυμώνουμε. προσθέτουμε κι άλλο αλεύρι αν χρειαστεί, βρέχουμε τα χέρια μας με λίγο νερό κάθε φορά που πλάθουμε ένα μπιφτέκι. Λαδώνουμε το ταψί και αραδιάζουμε τα μπιφτέκια . Ψήνουμε στους
200 βαθμούς περίπου 45 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Μόλις ψηθούν, κόβουμε στη μέση τα ψωμάκια και βάζουμε από...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas