Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Σε μια λεκανίτσα ανακατεύουμε την μαγιά με το γάλα και το νερό. Ρίχνουμε το λάδι, αλάτι και ζάχαρη. Ανακατεύουμε. Ρίχνουμε σιγά σιγά και το αλεύρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει για μισή ώρα. Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα αρκετό λάδι, μόλις πάρει μεγάλη θερμοκρασία, ρίχνουμε έναν έναν τους λουκουμάδες χρησιμοποιώντας ειδικό εργαλείο
για να γίνουν σαν κουλούρια. Μόλις πάρουν χρυσαφί χρώμα τους βγάζουμε και τους αφήνουμε σε αποροφητικό χαρτί και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas
Σε μια λεκανίτσα ανακατεύουμε την μαγιά με το γάλα και το νερό. Ρίχνουμε το λάδι, αλάτι και ζάχαρη. Ανακατεύουμε. Ρίχνουμε σιγά σιγά και το αλεύρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει για μισή ώρα. Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα αρκετό λάδι, μόλις πάρει μεγάλη θερμοκρασία, ρίχνουμε έναν έναν τους λουκουμάδες χρησιμοποιώντας ειδικό εργαλείο
για να γίνουν σαν κουλούρια. Μόλις πάρουν χρυσαφί χρώμα τους βγάζουμε και τους αφήνουμε σε αποροφητικό χαρτί και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas