Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Αρχικά, καθαρίζουμε τις σαρδέλες από τα λέπια και τα εντόσθια, τις ξεπλένουμε, τις στραγγίζουμε και τις αλατίζουμε. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, ρίχνουμε μέσα σ' αυτό λίγο αλάτι και αλευρώνουμε τις σαρδέλες. Ζεσταίνουμε το τηγάνι στο μάτι και μόλις πυρώσει, ρίχνουμε το λάδι να
καεί κι αυτό. Τέλος, ρίχνουμε τις σαρδέλες και τις τηγανίζουμε κι απ' τις δυο πλευρές.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Αρχικά, καθαρίζουμε τις σαρδέλες από τα λέπια και τα εντόσθια, τις ξεπλένουμε, τις στραγγίζουμε και τις αλατίζουμε. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, ρίχνουμε μέσα σ' αυτό λίγο αλάτι και αλευρώνουμε τις σαρδέλες. Ζεσταίνουμε το τηγάνι στο μάτι και μόλις πυρώσει, ρίχνουμε το λάδι να
καεί κι αυτό. Τέλος, ρίχνουμε τις σαρδέλες και τις τηγανίζουμε κι απ' τις δυο πλευρές.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr