Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Για τον καθαρισμό και το βράσιμο βλέπε εδώ... Αφού βράσει, το στραγγίζουμε και κόβουμε τα πλοκάμια σε μικρά κομμάτια. Έπειτα, τα τοποθετούμε σε ένα γυάλινο βάζο και προσθέτουμε το μπαχάρι, το ξύδι, τη ρίγανη, το λάδι, το σκόρδο και τη δάφνη. Ανακατεύουμε, ανακινούμε το βάζο
και είναι έτοιμο προς χρήση ή συντήρηση.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Για τον καθαρισμό και το βράσιμο βλέπε εδώ... Αφού βράσει, το στραγγίζουμε και κόβουμε τα πλοκάμια σε μικρά κομμάτια. Έπειτα, τα τοποθετούμε σε ένα γυάλινο βάζο και προσθέτουμε το μπαχάρι, το ξύδι, τη ρίγανη, το λάδι, το σκόρδο και τη δάφνη. Ανακατεύουμε, ανακινούμε το βάζο
και είναι έτοιμο προς χρήση ή συντήρηση.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr