Από το: dietup
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε λίγο νερό και ζεματίζουμε για λίγο (2 με 3 λεπτά) τα αμπελόφυλλα. Τα βγάζουμε, κόβουμε τα κοτσανάκια και τα αφήνουμε να κρυώσουν ώστε να μπορούμε να τα τυλίξουμε. Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε πρώτα το
κρεμμυδάκι, και μετά από λίγο τα μυρωδικά και το ρύζι. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει λίγο η γέμιση. Αλατοπιπερώνουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε λίγο νερό και ζεματίζουμε για λίγο (2 με 3 λεπτά) τα αμπελόφυλλα. Τα βγάζουμε, κόβουμε τα κοτσανάκια και τα αφήνουμε να κρυώσουν ώστε να μπορούμε να τα τυλίξουμε. Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε πρώτα το
κρεμμυδάκι, και μετά από λίγο τα μυρωδικά και το ρύζι. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει λίγο η γέμιση. Αλατοπιπερώνουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr