Από το: Lookcool...λεια γεύματα!
Βάζουμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά. Σε ένα ποτήρι ανακατεύουμε τη μουστάρδα και το μπαλσάμικο με το κρασί και όταν το κρεμμύδι πάρει χρυσαφί χρώμα, τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Περιμένουμε να
αρχίσει να βράζει το υγρό και μετά προσθέτουμε τα μύδια. Ρίχνουμε το μαϊντανό, τη ρίγανη, αλατοπιερώνουμε και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για 7 λεπτά. Σερβίρουμε με λίγο λεμόνι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://lookcooliageumata.blogspot.gr
Βάζουμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά. Σε ένα ποτήρι ανακατεύουμε τη μουστάρδα και το μπαλσάμικο με το κρασί και όταν το κρεμμύδι πάρει χρυσαφί χρώμα, τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Περιμένουμε να
αρχίσει να βράζει το υγρό και μετά προσθέτουμε τα μύδια. Ρίχνουμε το μαϊντανό, τη ρίγανη, αλατοπιερώνουμε και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για 7 λεπτά. Σερβίρουμε με λίγο λεμόνι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://lookcooliageumata.blogspot.gr