Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μύδια αχνιστά light

Written By Unknown on Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 | Φεβρουαρίου 17, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Lookcool...λεια γεύματα!
Βάζουμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά. Σε ένα ποτήρι ανακατεύουμε τη μουστάρδα και το μπαλσάμικο με το κρασί και όταν το κρεμμύδι πάρει χρυσαφί χρώμα, τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Περιμένουμε να

αρχίσει να βράζει το υγρό και μετά προσθέτουμε τα μύδια. Ρίχνουμε το μαϊντανό, τη ρίγανη, αλατοπιερώνουμε και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για 7 λεπτά. Σερβίρουμε με λίγο λεμόνι. 

Διαβάστε τη συνταγή στο: https://lookcooliageumata.blogspot.gr


SHARE

About Unknown