Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Είπα για λίγο... να αφήσω τα κάρβουνα και τα μπινελίκια και ν' ασχοληθώ με το pastry make... και πάνω απ' όλα να είναι καλά ο Άνθος Αραβοσίτου Γιώτης!!! Σ' ένα μπολ, προσθέτουμε την κρέμα - σκόνη και το γάλα (700ml εδώ, 350ml ανά φακελάκι), κρύο. Ανακατεύουμε με σύρμα για 2 - 4
λεπτά και η κρέμα μας έτοιμη... Την απλώνουμε στο μπολ. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα μας. Τα προσθέτουμε πάνω από την κρέμα ομοιόμορφα. (Για καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα, τ' ανακατεύετε μέσα στην κρέμα για να κάνει χρτς χρτς στο στόμα, είναι κά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Είπα για λίγο... να αφήσω τα κάρβουνα και τα μπινελίκια και ν' ασχοληθώ με το pastry make... και πάνω απ' όλα να είναι καλά ο Άνθος Αραβοσίτου Γιώτης!!! Σ' ένα μπολ, προσθέτουμε την κρέμα - σκόνη και το γάλα (700ml εδώ, 350ml ανά φακελάκι), κρύο. Ανακατεύουμε με σύρμα για 2 - 4
λεπτά και η κρέμα μας έτοιμη... Την απλώνουμε στο μπολ. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα μας. Τα προσθέτουμε πάνω από την κρέμα ομοιόμορφα. (Για καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα, τ' ανακατεύετε μέσα στην κρέμα για να κάνει χρτς χρτς στο στόμα, είναι κά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com