Από το: Green Chef
Πολτοποιούμε στο μούλτι τα βερύκκοκα με το χυμό, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα βράζουμε για 5′. Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο χυμό που έχουμε φροντίσει να κρατήσουμε και το ρίχνουμε στη σάλτσα ανακατεύοντας συγχρόνως για να διαλυθεί εντελώς. Αφήνουμε τη
σάλτσα να κρυώσει και την αποθηκεύουμε στο ψυγείο.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://greenchef.gr
Πολτοποιούμε στο μούλτι τα βερύκκοκα με το χυμό, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα βράζουμε για 5′. Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο χυμό που έχουμε φροντίσει να κρατήσουμε και το ρίχνουμε στη σάλτσα ανακατεύοντας συγχρόνως για να διαλυθεί εντελώς. Αφήνουμε τη
σάλτσα να κρυώσει και την αποθηκεύουμε στο ψυγείο.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://greenchef.gr