Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μοσχαρίσια πλευρά στον φούρνο

Written By Unknown on Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 | Φεβρουαρίου 15, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Chefoulis
Πλένουμε τα πλευρά και τα βάζουμε να στραγγίξουν σε σουρωτήρι. Τα τοποθετούμε σε μια γάστρα ή σε πυρίμαχο σκεύος για να το μαρινάρουμε. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι, το κόβουμε σε ροδέλες, καθαρίζουμε το σκόρδο και το κόβουμε σε λεπτές φετούλες. Προσθέτουμε
την πάπρικα,το πιπέρι,την μουστάρδα,το κύμινο,το κρασί και το μισό ελαιόλαδο (δεν βάζουμε το αλάτι για να αποφύγουμε να σκληρύνει το κρέας). Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί και τα προσθέτουμε στο κρέας μας... 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr


SHARE

About Unknown