Από το: Chefoulis
Πλένουμε τα πλευρά και τα βάζουμε να στραγγίξουν σε σουρωτήρι. Τα τοποθετούμε σε μια γάστρα ή σε πυρίμαχο σκεύος για να το μαρινάρουμε. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι, το κόβουμε σε ροδέλες, καθαρίζουμε το σκόρδο και το κόβουμε σε λεπτές φετούλες. Προσθέτουμε
την πάπρικα,το πιπέρι,την μουστάρδα,το κύμινο,το κρασί και το μισό ελαιόλαδο (δεν βάζουμε το αλάτι για να αποφύγουμε να σκληρύνει το κρέας). Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί και τα προσθέτουμε στο κρέας μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Πλένουμε τα πλευρά και τα βάζουμε να στραγγίξουν σε σουρωτήρι. Τα τοποθετούμε σε μια γάστρα ή σε πυρίμαχο σκεύος για να το μαρινάρουμε. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι, το κόβουμε σε ροδέλες, καθαρίζουμε το σκόρδο και το κόβουμε σε λεπτές φετούλες. Προσθέτουμε
την πάπρικα,το πιπέρι,την μουστάρδα,το κύμινο,το κρασί και το μισό ελαιόλαδο (δεν βάζουμε το αλάτι για να αποφύγουμε να σκληρύνει το κρέας). Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί και τα προσθέτουμε στο κρέας μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr