Από το: Betty's cuisine
Διακοπές στην Κρήτη χωρίς υπέροχο φαγητό, γίνεται; Δεν γίνεται! Δοκιμάστε το, είναι νοστιμότατο!!! Πλένουμε καλά τα κολοκυθάκια και τα τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη του κρεμμυδιού. Τα τοποθετούμε σε σουρωτήρι, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για μισή ώρα. Κατόπιν τα πιέζουμε καλά
να φύγουν τα υγρά τους. Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κουταλιές από το ελαιόλαδο και σωτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι, μέχρι να μαραθεί.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Διακοπές στην Κρήτη χωρίς υπέροχο φαγητό, γίνεται; Δεν γίνεται! Δοκιμάστε το, είναι νοστιμότατο!!! Πλένουμε καλά τα κολοκυθάκια και τα τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη του κρεμμυδιού. Τα τοποθετούμε σε σουρωτήρι, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για μισή ώρα. Κατόπιν τα πιέζουμε καλά
να φύγουν τα υγρά τους. Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κουταλιές από το ελαιόλαδο και σωτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι, μέχρι να μαραθεί.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr