Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Σε ελαιόλαδο αχνίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα καλαμαράκια για 2'. Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε τις ντομάτες, τον πελτέ, αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε για 15' περίπου. Τέλος, ρίχνουμε το μαϊντανό και σερβίρουμε. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, το
νερό και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Κατόπιν, ρίχνουμε το ρύζι και λίγο αλάτι, συνεχίζουμε το βράσιμο και μόλις πιει τα υγρά του, το αποσύρουμε από τη φωτιά. Η συγκεκριμένη συνταγή μπορεί να γίνει και με σουπιές.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Σε ελαιόλαδο αχνίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα καλαμαράκια για 2'. Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε τις ντομάτες, τον πελτέ, αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε για 15' περίπου. Τέλος, ρίχνουμε το μαϊντανό και σερβίρουμε. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, το
νερό και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Κατόπιν, ρίχνουμε το ρύζι και λίγο αλάτι, συνεχίζουμε το βράσιμο και μόλις πιει τα υγρά του, το αποσύρουμε από τη φωτιά. Η συγκεκριμένη συνταγή μπορεί να γίνει και με σουπιές.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr