Από το: Cook story
Ένας πολύ γευστικός τρόπος να φάμε τις μπριζόλες, γίνονται πολύ ζουμερές και μαλακές αλλά αυτό που θα σας κάνει να γλείψετε το πιάτο είναι η σαλτσούλα με τα γλυκά, καραμελωμένα κρεμμύδια που δεν θα χορταίνετε να κάνετε "βούτες" με φρέσκο χωριάτικο ψωμί! Σε μια φαρδιά
κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις μπριζόλες σε πολύ δυνατή φωτιά, μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές. Τις βγάζουμε από την...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Ένας πολύ γευστικός τρόπος να φάμε τις μπριζόλες, γίνονται πολύ ζουμερές και μαλακές αλλά αυτό που θα σας κάνει να γλείψετε το πιάτο είναι η σαλτσούλα με τα γλυκά, καραμελωμένα κρεμμύδια που δεν θα χορταίνετε να κάνετε "βούτες" με φρέσκο χωριάτικο ψωμί! Σε μια φαρδιά
κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις μπριζόλες σε πολύ δυνατή φωτιά, μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές. Τις βγάζουμε από την...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr