Από το: Chefoulis
Καθαρίζουμε και πλένουμε το χταπόδι και το αφήνουμε να σουρώσει. Σε μια λαδόκολλα βάζουμε τις ολόκληρες ξεφλουδισμένες πατάτες, τις ελιές, τις σταφίδες, το κρασί, το μπαχάρι, το καρότο κομμένο σε ροδέλες, το φύλλο δάφνης , το νερό και τέλος το χταπόδι, την μαζεύουμε
σαν δεματάκι την λαδόκολλα και την τυλίγουμε πολύ καλά με αλουμινόχαρτο. Το τοποθετούμε σε ένα ταψί και το βάζουμε να ψηθεί στον φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 90 λεπτά. Το φαγητό πρέπει να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Καθαρίζουμε και πλένουμε το χταπόδι και το αφήνουμε να σουρώσει. Σε μια λαδόκολλα βάζουμε τις ολόκληρες ξεφλουδισμένες πατάτες, τις ελιές, τις σταφίδες, το κρασί, το μπαχάρι, το καρότο κομμένο σε ροδέλες, το φύλλο δάφνης , το νερό και τέλος το χταπόδι, την μαζεύουμε
σαν δεματάκι την λαδόκολλα και την τυλίγουμε πολύ καλά με αλουμινόχαρτο. Το τοποθετούμε σε ένα ταψί και το βάζουμε να ψηθεί στον φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 90 λεπτά. Το φαγητό πρέπει να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr