Από το: Η Εύη μαγειρΕύη
Την Καθαρά Δευτέρα δεν υπάρχει σπιτικό που να μην έχει την παραδοσιακή λαγάνα, είτε σπιτική είτε αγοραστή απο το φούρνο. Όλα τα άλλα είναι συνοδευτικά αλλά τελικά καθόλου ευκαταφρόνητα και γίνονται όλο και πιο απαραίτητα. Τα τελευταία χρόνια στο δικό μας σπιτικό η λαγάνα φουρνίζεται
πρωί πρωί και έτσι μοσχομυρίζει το σπίτι μας. Όταν σηκωθούν όλοι είναι έτοιμη και ζεστή για το πρωινό τους. Στο blog υπάρχει και άλλη συνταγή για λαγάνα η οποία όμως είναι λίγο χρονοβόρα και θέλει κάποια επιδεξιότητα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://koukfamily-cook.blogspot.gr
Την Καθαρά Δευτέρα δεν υπάρχει σπιτικό που να μην έχει την παραδοσιακή λαγάνα, είτε σπιτική είτε αγοραστή απο το φούρνο. Όλα τα άλλα είναι συνοδευτικά αλλά τελικά καθόλου ευκαταφρόνητα και γίνονται όλο και πιο απαραίτητα. Τα τελευταία χρόνια στο δικό μας σπιτικό η λαγάνα φουρνίζεται
πρωί πρωί και έτσι μοσχομυρίζει το σπίτι μας. Όταν σηκωθούν όλοι είναι έτοιμη και ζεστή για το πρωινό τους. Στο blog υπάρχει και άλλη συνταγή για λαγάνα η οποία όμως είναι λίγο χρονοβόρα και θέλει κάποια επιδεξιότητα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://koukfamily-cook.blogspot.gr