Από το: Chefoulis
Βάζουμε τον φιδέ σε κατσαρόλα με ζεστό νερό, μαζί με το αλάτι μέχρι να βράσει (τόσο νερό όσο χρειάζεται για να γίνει πηχτός) . Κρατάμε 1/2 φλιτζάνι από το γάλα και το υπόλοιπο το προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τον φιδέ. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος κι ανακατεύουμε.
Χτυπάμε με το μίξερ τα πέντε αυγά μαζί με τη ζάχαρη και τα προσθέτουμε στον φιδέ. Τρίβουμε την ανάλατη μυζήθρα μέσα στο μείγμα του φιδέ και προσθέτουμε 3 κουταλιές βούτυρο ή μαργαρίνη κι ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Βάζουμε τον φιδέ σε κατσαρόλα με ζεστό νερό, μαζί με το αλάτι μέχρι να βράσει (τόσο νερό όσο χρειάζεται για να γίνει πηχτός) . Κρατάμε 1/2 φλιτζάνι από το γάλα και το υπόλοιπο το προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τον φιδέ. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος κι ανακατεύουμε.
Χτυπάμε με το μίξερ τα πέντε αυγά μαζί με τη ζάχαρη και τα προσθέτουμε στον φιδέ. Τρίβουμε την ανάλατη μυζήθρα μέσα στο μείγμα του φιδέ και προσθέτουμε 3 κουταλιές βούτυρο ή μαργαρίνη κι ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr