Από το: Μάχη στην κουζίνα
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό, το ξύσμα και το πορτοκάλι, να κάψει και να λιώσει η ζάχαρη. Το βάζουμε σε ένα μπολ να είναι ζεστό και στην κατσαρόλα βάζουμε το λάδι, το σιμιγδάλι, το σουσάμι και τα 3/4 από τα φιστίκια (τα υπόλοιπα τα βάζουμε σε ένα τηγανάκι με 1/2 κ.γλ.
καστανή ζάχαρη και τα αφήνουμε για 2-3 λεπτά να καραμελώσουν, για από πάνω). Καβουρντίζουμε τα υλικά σε μέτρια φωτιά για 5-8 λεπτά να σκουρύνει το σιμιγδάλι, ανακατεύοντας συνεχώς να μην μας πιάσει το μίγμα.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό, το ξύσμα και το πορτοκάλι, να κάψει και να λιώσει η ζάχαρη. Το βάζουμε σε ένα μπολ να είναι ζεστό και στην κατσαρόλα βάζουμε το λάδι, το σιμιγδάλι, το σουσάμι και τα 3/4 από τα φιστίκια (τα υπόλοιπα τα βάζουμε σε ένα τηγανάκι με 1/2 κ.γλ.
καστανή ζάχαρη και τα αφήνουμε για 2-3 λεπτά να καραμελώσουν, για από πάνω). Καβουρντίζουμε τα υλικά σε μέτρια φωτιά για 5-8 λεπτά να σκουρύνει το σιμιγδάλι, ανακατεύοντας συνεχώς να μην μας πιάσει το μίγμα.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr