Από το: Λάκης Κουταλάκης
Σε μια λεκάνη κοσκινίζουμε το αλεύρι. Ρίχνουμε την μαγιά, το αλάτι και τον γλυκάνισο και ανακατεύουμε για να να πάνε παντού τα υλικά. Έπειτα κάνουμε μία λακκούβα στην μέση και ρίχνουμε το ένα ποτήρι νερό. Ξεκινάμε το ζύμωμα και προσθέτουμε σταδιακά το υπόλοιπο
νεράκι μέχρι να έχουμε ένα ωραίο ζυμάρι ούτε πολύ μαλακό ούτε πολύ σκληρό. Εάν δεν χρειαστεί δεν προσθέτουμε όλο το νερό ή πάλι μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε ακόμη λίγο. Εξαρτάται από το αλεύρι. Σκεπάζουμε με ένα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lakiskoutalakis.blogspot.gr
Σε μια λεκάνη κοσκινίζουμε το αλεύρι. Ρίχνουμε την μαγιά, το αλάτι και τον γλυκάνισο και ανακατεύουμε για να να πάνε παντού τα υλικά. Έπειτα κάνουμε μία λακκούβα στην μέση και ρίχνουμε το ένα ποτήρι νερό. Ξεκινάμε το ζύμωμα και προσθέτουμε σταδιακά το υπόλοιπο
νεράκι μέχρι να έχουμε ένα ωραίο ζυμάρι ούτε πολύ μαλακό ούτε πολύ σκληρό. Εάν δεν χρειαστεί δεν προσθέτουμε όλο το νερό ή πάλι μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε ακόμη λίγο. Εξαρτάται από το αλεύρι. Σκεπάζουμε με ένα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lakiskoutalakis.blogspot.gr