Από το: dietup
Αφήνουμε τα φασόλια μέσα σε νερό από το προηγούμενο βράδυ να φουσκώσουν. Βράζουμε σε μια κατσαρόλα για λίγο (περίπου 20 λεπτά) τα φασόλια και πετάμε το πρώτο νερό. Βάζουμε μετά σε μια κατσαρόλα τα φασόλια, το κρεμμύδι, το καρότο, το νερό και το λάδι και αφήνουμε
το φαγητό να βράσει μέχρι να μαλακώσουν καλά τα φασόλια. Λίγο πριν είναι έτοιμα προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, το σέλινο και αλατοπίπερο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr
Αφήνουμε τα φασόλια μέσα σε νερό από το προηγούμενο βράδυ να φουσκώσουν. Βράζουμε σε μια κατσαρόλα για λίγο (περίπου 20 λεπτά) τα φασόλια και πετάμε το πρώτο νερό. Βάζουμε μετά σε μια κατσαρόλα τα φασόλια, το κρεμμύδι, το καρότο, το νερό και το λάδι και αφήνουμε
το φαγητό να βράσει μέχρι να μαλακώσουν καλά τα φασόλια. Λίγο πριν είναι έτοιμα προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, το σέλινο και αλατοπίπερο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietup.gr