Από το: Μάχη στην κουζίνα
Μία αλλαγή για σήμερα. Θα μαγειρέψουμε μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες, πολύ γρήγορα αλλά με μεγάλη νοστιμιά. Από τον χασάπη μας ζητάμε μοσχάρι από κόντρα (μαζί με το φιλέτο αποτελούν το πίσω μέρος της ράχης, εκλεκτό κομμάτι κρέατος, ιδιαίτερα τρυφερό. Κόβεται σε λεπτές
φέτες για ψήσιμο στη σχάρα ή στο τηγάνι) ή από τις μπριζόλες χωρίς κόκκαλο, λεπτά κομμένο, για ένα γρήγορο μαγείρεμα, χωρίς ταλαιπωρία και με απρόσμενα τέλειο αποτέλεσμα! Ελάτε να το δούμε!!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr
Μία αλλαγή για σήμερα. Θα μαγειρέψουμε μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες, πολύ γρήγορα αλλά με μεγάλη νοστιμιά. Από τον χασάπη μας ζητάμε μοσχάρι από κόντρα (μαζί με το φιλέτο αποτελούν το πίσω μέρος της ράχης, εκλεκτό κομμάτι κρέατος, ιδιαίτερα τρυφερό. Κόβεται σε λεπτές
φέτες για ψήσιμο στη σχάρα ή στο τηγάνι) ή από τις μπριζόλες χωρίς κόκκαλο, λεπτά κομμένο, για ένα γρήγορο μαγείρεμα, χωρίς ταλαιπωρία και με απρόσμενα τέλειο αποτέλεσμα! Ελάτε να το δούμε!!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr