Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέτουμε το λάδι το γιαούρτι και τα καρύδια. Ανακατεύουμε το μπέκιν και το αλάτι στο αλεύρι και το προσθέτουμε στο μείγμα χτυπάμε λίγο ακόμη να ενωθούν. Βουτυρώνουμε μία φόρμα 26άρα και χύνουμε το μείγμα.
Καθαρίζουμε τα μήλα κόβουμε στα 4 και τα χαράζουμε 3-4 φορές. Τα αραδιάζουμε και περνάμε με το μέλι με ένα πινέλο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς 45-50 λεπτά περίπου...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέτουμε το λάδι το γιαούρτι και τα καρύδια. Ανακατεύουμε το μπέκιν και το αλάτι στο αλεύρι και το προσθέτουμε στο μείγμα χτυπάμε λίγο ακόμη να ενωθούν. Βουτυρώνουμε μία φόρμα 26άρα και χύνουμε το μείγμα.
Καθαρίζουμε τα μήλα κόβουμε στα 4 και τα χαράζουμε 3-4 φορές. Τα αραδιάζουμε και περνάμε με το μέλι με ένα πινέλο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς 45-50 λεπτά περίπου...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr