Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Πλένουμε πολύ καλά τη συκωταριά. Στο μεταξύ σε κατσαρόλα βάζουμε αρκετό νερό να βράσει. Ζεματάμε ολόκληρη τη συκωταριά στο βραστό νερό για 10 λεπτά περίπου. Τη βγάζουμε σε τρυπητό και την ξεπλένουμε με τρεχούμενο νερό βρύσης. Αφήνουμε να στραγγίσει καλά. Πλένουμε
τα έντερα και με τη βοήθεια μιας λεπτής βέργας ή μ΄ένα ξυλάκι από σουβλάκι ( από τα λίγο μεγαλύτερα), πιάνουμε τη μια άκρη τους και τα γυρίζουμε σιγά-σιγά ανάποδα, αφού πρώτα τα σουρώσουμε πάνω στο ξυλάκι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Πλένουμε πολύ καλά τη συκωταριά. Στο μεταξύ σε κατσαρόλα βάζουμε αρκετό νερό να βράσει. Ζεματάμε ολόκληρη τη συκωταριά στο βραστό νερό για 10 λεπτά περίπου. Τη βγάζουμε σε τρυπητό και την ξεπλένουμε με τρεχούμενο νερό βρύσης. Αφήνουμε να στραγγίσει καλά. Πλένουμε
τα έντερα και με τη βοήθεια μιας λεπτής βέργας ή μ΄ένα ξυλάκι από σουβλάκι ( από τα λίγο μεγαλύτερα), πιάνουμε τη μια άκρη τους και τα γυρίζουμε σιγά-σιγά ανάποδα, αφού πρώτα τα σουρώσουμε πάνω στο ξυλάκι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr