Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Καθαρίζουμε τους γοβιούς από τα λέπια και τα εντόσθια, τους αλατίζουμε και τους αφήνουμε για 30'. Τους πανάρουμε στο μείγμα αλευριού-φρυγανιάς και τους τηγανίζουμε. Απορροφάμε το περιττό λάδι με χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Καθαρίζουμε τους γοβιούς από τα λέπια και τα εντόσθια, τους αλατίζουμε και τους αφήνουμε για 30'. Τους πανάρουμε στο μείγμα αλευριού-φρυγανιάς και τους τηγανίζουμε. Απορροφάμε το περιττό λάδι με χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr