Από το: the gastrin
Πλένουμε το κρέας και το στραγγίζουμε καλά. Βάζουμε το λάδι σε τηγάνι να ζεσταθεί και ρίχνουμε το κρέας να ροδίσει λίγο, μαζί με την πιπεριά και το κρεμμύδι.Το μεταφέρουμε σε ένα ταψί και προσθέτουμε νερό ζεστό ώσπου να καλυφθεί το κρέας. Βάζουμε δενδρολίβανο
και μπούκοβο. Έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 180 σε αντίσταση και ψήνουμε 1 ώρα, μέχρι να φέρει ωραίο χρώμα το κρέας μας και μείνει λίγο ζουμάκι. Στο τέλος πασπαλίζουμε με ρίγανη και χυμό λεμόνι. Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές στο φούρν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
Πλένουμε το κρέας και το στραγγίζουμε καλά. Βάζουμε το λάδι σε τηγάνι να ζεσταθεί και ρίχνουμε το κρέας να ροδίσει λίγο, μαζί με την πιπεριά και το κρεμμύδι.Το μεταφέρουμε σε ένα ταψί και προσθέτουμε νερό ζεστό ώσπου να καλυφθεί το κρέας. Βάζουμε δενδρολίβανο
και μπούκοβο. Έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 180 σε αντίσταση και ψήνουμε 1 ώρα, μέχρι να φέρει ωραίο χρώμα το κρέας μας και μείνει λίγο ζουμάκι. Στο τέλος πασπαλίζουμε με ρίγανη και χυμό λεμόνι. Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές στο φούρν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.