Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Έχουν μια απίστευτη ντελικάτη σάρκα και μια αέρινη χαρακτηριστική γεύση, που, μόλις τη γευτείς για πρώτη φορά, νομίζεις ότι δε θα την ξεχάσεις ποτέ! Ειδικά, η μεγάλη ελληνική γάμπαρη με το σταχτί χρώμα και την πλούσια σάρκα μπορεί να μαγειρευτεί με δεκάδες τρόπους, αλλά η πεμπτουσία της γεύσης της
είναι όταν απλά την ακουμπήσετε πάνω στη σχάρα με λίγο θαλασσινό αλάτι και την ψήσετε 4' - 5'. Οι γαρίδες είναι μαλακόστρακα, όπως οι αστακοί και τα καβούρια, και ανήκουν στην κατηγορία των αρθρόποδων. Υπάρχουν αρκετά είδ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Έχουν μια απίστευτη ντελικάτη σάρκα και μια αέρινη χαρακτηριστική γεύση, που, μόλις τη γευτείς για πρώτη φορά, νομίζεις ότι δε θα την ξεχάσεις ποτέ! Ειδικά, η μεγάλη ελληνική γάμπαρη με το σταχτί χρώμα και την πλούσια σάρκα μπορεί να μαγειρευτεί με δεκάδες τρόπους, αλλά η πεμπτουσία της γεύσης της
είναι όταν απλά την ακουμπήσετε πάνω στη σχάρα με λίγο θαλασσινό αλάτι και την ψήσετε 4' - 5'. Οι γαρίδες είναι μαλακόστρακα, όπως οι αστακοί και τα καβούρια, και ανήκουν στην κατηγορία των αρθρόποδων. Υπάρχουν αρκετά είδ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.