Από το: Οι λιχουδιές της Μαριφάνης
Ένα πολύ αφράτο κέικ με μικρές δόσεις μαρμελάδας που θα συνοδεύσει τέλεια τα ανοιξιάτικα πρωινά ή απογευματινά καφεδάκια μας!!! Για αρχή ξεκινάμε χτυπώντας τα ασπράδια των αυγών σε σφιχτή μαρέγκα μαζί με 1 κουτ.σ. ζάχαρη. Αφήνουμε στην άκρη. Στον κάδο του μίξερ
ή στο χέρι με σύρμα ανακατεύουμε το σπορέλαιο μαζί με τη ζάχαρη, την πορτοκαλάδα, την ελαφρώς χτυπημένη κρέμα γάλακτος, τους κρόκους των αυγών, το baking, το λικέρ, τα αρωματικά και τέλος τη φαρίνα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lixoudiesmarifanis.blogspot.gr
Ένα πολύ αφράτο κέικ με μικρές δόσεις μαρμελάδας που θα συνοδεύσει τέλεια τα ανοιξιάτικα πρωινά ή απογευματινά καφεδάκια μας!!! Για αρχή ξεκινάμε χτυπώντας τα ασπράδια των αυγών σε σφιχτή μαρέγκα μαζί με 1 κουτ.σ. ζάχαρη. Αφήνουμε στην άκρη. Στον κάδο του μίξερ
ή στο χέρι με σύρμα ανακατεύουμε το σπορέλαιο μαζί με τη ζάχαρη, την πορτοκαλάδα, την ελαφρώς χτυπημένη κρέμα γάλακτος, τους κρόκους των αυγών, το baking, το λικέρ, τα αρωματικά και τέλος τη φαρίνα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lixoudiesmarifanis.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.