Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Τα λάπαθα είναι από τα πιο συνηθισμένα γιαχνόχορτα στην Κρήτη αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα απ’ όσο ξέρω… Από τώρα και μετά που λίγο ή πολύ θα κάνουμε όλοι κάποιες βόλτες στις εξοχές, είναι ευκαιρία να βρούμε και να αξιοποιήσουμε αυτό το νόστιμο
αγριόχορτο. Είκοσι είδη τους απαντώνται στη χώρα μας απ’ ότι μας λέει η παντογνώστρια wiki, ίσως και παραπάνω αν έχετε την υπομονή να ανοίξετε όλα τα links που υπάρχουν με την επιστημονική ονομασία rumex στην πολύ καλή ιταλική...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Τα λάπαθα είναι από τα πιο συνηθισμένα γιαχνόχορτα στην Κρήτη αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα απ’ όσο ξέρω… Από τώρα και μετά που λίγο ή πολύ θα κάνουμε όλοι κάποιες βόλτες στις εξοχές, είναι ευκαιρία να βρούμε και να αξιοποιήσουμε αυτό το νόστιμο
αγριόχορτο. Είκοσι είδη τους απαντώνται στη χώρα μας απ’ ότι μας λέει η παντογνώστρια wiki, ίσως και παραπάνω αν έχετε την υπομονή να ανοίξετε όλα τα links που υπάρχουν με την επιστημονική ονομασία rumex στην πολύ καλή ιταλική...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.