Από το: Αρώματα και Γεύσεις
Κάνετε πρώτα το χυλό της μαγιάς και τον αφήνετε μέχρι να φουσκώσει(περίπου 1 ώρα) Σε μια μεγάλη λεκάνη βάζετε το αλεύρι και κάνετε μια λακκούβα στο κέντρο.Εκεί βάζετε τις βανίλλιες το αλάτι, το μαχλέπι, το κακουλέ, τη μαστίχα και το ξύσμα πορτοκαλιού. Χτυπάτε καλά στο
μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη και ρίχνετε λίγο λίγο το χυμό πορτοκαλιού. Λιώνετε σε μιά μικρή κατσαρόλα τη μαργαρίνη με το λάδι. Ζεσταίνετε το γάλα. Ρίχνετε στη λεκάνη με το αλεύρι και τα άλλα υλικά τη μαγιά που φτιάξατε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr
Κάνετε πρώτα το χυλό της μαγιάς και τον αφήνετε μέχρι να φουσκώσει(περίπου 1 ώρα) Σε μια μεγάλη λεκάνη βάζετε το αλεύρι και κάνετε μια λακκούβα στο κέντρο.Εκεί βάζετε τις βανίλλιες το αλάτι, το μαχλέπι, το κακουλέ, τη μαστίχα και το ξύσμα πορτοκαλιού. Χτυπάτε καλά στο
μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη και ρίχνετε λίγο λίγο το χυμό πορτοκαλιού. Λιώνετε σε μιά μικρή κατσαρόλα τη μαργαρίνη με το λάδι. Ζεσταίνετε το γάλα. Ρίχνετε στη λεκάνη με το αλεύρι και τα άλλα υλικά τη μαγιά που φτιάξατε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr