Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Όταν γίνονταν τα κυδώνια στο κτήμα, ο παππούς μου «έτρωγε» τη γιαγιά μου να του φτιάξει χοιρινό με κυδώνια, που ήταν το αγαπημένο του. Η γιαγιά μου, που ποτέ δεν του χάλαγε το χατίρι, το έφτιαχνε μαζί με πατατούλες στη γάστρα και συνήθως το έψηνε στον ξυλόφουρνο. Πλένουμε το
κρέας, το κόβουμε σε μερίδες, το βάζουμε στη γάστρα, το λαδώνουμε με το μισό λάδι, το αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τη ρίγανη, το θυμάρι και το δεντρολίβανο. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες, έπειτα τα κρεμμύδια και τα σ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Όταν γίνονταν τα κυδώνια στο κτήμα, ο παππούς μου «έτρωγε» τη γιαγιά μου να του φτιάξει χοιρινό με κυδώνια, που ήταν το αγαπημένο του. Η γιαγιά μου, που ποτέ δεν του χάλαγε το χατίρι, το έφτιαχνε μαζί με πατατούλες στη γάστρα και συνήθως το έψηνε στον ξυλόφουρνο. Πλένουμε το
κρέας, το κόβουμε σε μερίδες, το βάζουμε στη γάστρα, το λαδώνουμε με το μισό λάδι, το αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τη ρίγανη, το θυμάρι και το δεντρολίβανο. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες, έπειτα τα κρεμμύδια και τα σ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.