Από το: Αρώματα και Γεύσεις
Πλένετε καλά το κουνουπίδι και το κόβετε σε φουντίτσες. Το βάζετε σε ένα ταψί και το πασπαλίζετε με το αλάτι το πιπέρι κόκκινο και μαύρο και το ελαιόλαδο. Το αφήνετε λίγη ώρα για να ρουφήξει μέσα το λάδι και το
αλάτι. Το βάζετε στο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα και το ψήνετε περίπου για μία ώρα η έως ότου μαλακώσει, το σερβίρετε με μπόλικο λεμόνι, είναι πολύ ωραίο για να συνοδεύσει κρέας η ψάρι. Αλλά και μόνο του με...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr
Πλένετε καλά το κουνουπίδι και το κόβετε σε φουντίτσες. Το βάζετε σε ένα ταψί και το πασπαλίζετε με το αλάτι το πιπέρι κόκκινο και μαύρο και το ελαιόλαδο. Το αφήνετε λίγη ώρα για να ρουφήξει μέσα το λάδι και το
αλάτι. Το βάζετε στο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα και το ψήνετε περίπου για μία ώρα η έως ότου μαλακώσει, το σερβίρετε με μπόλικο λεμόνι, είναι πολύ ωραίο για να συνοδεύσει κρέας η ψάρι. Αλλά και μόνο του με...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.