Από το: Pandespani
Μετρημένα, βασικά υλικά, τα απολύτως απαραίτητα. Με μια δεύτερη (τη λες και τρίτη) κοπή κρέατος και περισσότερος χρόνος σε χαμηλότερης θερμοκρασίας φούρνο. Το αποτέλεσμα, λουκούμι! Ζουμερές, βοδινές ή μοσχαρίσιες στηθοπλευρές αργοψημένες, να λιώνουν κυριολεκτικά στο στόμα και μια μεγαλειώδους νοστιμιάς συνοδευτική σάλτσα,
που θα σας ιντριγκάρει να την κάνετε κάτι ακόμη, απ΄ το να την σερβίρετε απλώς μαζί τους. Τις οικονομικές κοπές κρέατος πρώτη και από παλιά αξιοποίησε η φτωχή, λαϊκή κουζίνα. Οι διάσημοι αλ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.pandespani.com
Μετρημένα, βασικά υλικά, τα απολύτως απαραίτητα. Με μια δεύτερη (τη λες και τρίτη) κοπή κρέατος και περισσότερος χρόνος σε χαμηλότερης θερμοκρασίας φούρνο. Το αποτέλεσμα, λουκούμι! Ζουμερές, βοδινές ή μοσχαρίσιες στηθοπλευρές αργοψημένες, να λιώνουν κυριολεκτικά στο στόμα και μια μεγαλειώδους νοστιμιάς συνοδευτική σάλτσα,
που θα σας ιντριγκάρει να την κάνετε κάτι ακόμη, απ΄ το να την σερβίρετε απλώς μαζί τους. Τις οικονομικές κοπές κρέατος πρώτη και από παλιά αξιοποίησε η φτωχή, λαϊκή κουζίνα. Οι διάσημοι αλ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.pandespani.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.