Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μούστος - Πετιμέζι - ολόκληρη η διαδικασία

Written By Unknown on Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 | Σεπτεμβρίου 11, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Μούστος είναι ο χυμός που παίρνουμε όταν στύψουμε και λιώσουμε τα σταφύλια.
Πετιμέζι είναι ο παχύρρευστος, συμπυκνωμένος χυμός με ωραία γλυκιά και ελαφρώς ξινή γεύση, που παίρνουμε μετά από το βράσιμο του μούστου.
Και τα δύο, είναι εξαιρετικά για τα
γλυκά μας.

Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com


SHARE

About Unknown