Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Μούστος είναι ο χυμός που παίρνουμε όταν στύψουμε και λιώσουμε τα σταφύλια.
Πετιμέζι είναι ο παχύρρευστος, συμπυκνωμένος χυμός με ωραία γλυκιά και ελαφρώς ξινή γεύση, που παίρνουμε μετά από το βράσιμο του μούστου.
Και τα δύο, είναι εξαιρετικά για τα
γλυκά μας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Μούστος είναι ο χυμός που παίρνουμε όταν στύψουμε και λιώσουμε τα σταφύλια.
Πετιμέζι είναι ο παχύρρευστος, συμπυκνωμένος χυμός με ωραία γλυκιά και ελαφρώς ξινή γεύση, που παίρνουμε μετά από το βράσιμο του μούστου.
Και τα δύο, είναι εξαιρετικά για τα
γλυκά μας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com