Από το: Betty's cuisine
Απλή, νοστιμότατη και νηστίσιμη... το δε φύλλο, υπέροχο!!! Ξεκινάμε με το φύλλο (εγώ το έφτιαξα από την προηγούμενη και το διατήρησα στο ψυγείο μέχρι την επόμενη μέρα): Βάζουμε το αλεύρι σε μεγάλο μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το μπέικιν, το ξύδι και το αλάτι και
ανακατεύουμε. Προσθέτουμε λίγο-λίγο το χλιαρό νερό και ζυμώνουμε μέχρι να σχηματιστεί μια ζύμη απαλή και ελαστική που δεν θα κολλάει στα χέρια. Την τυλίγουμε σε μεμβράνη και την αφήνουμε για μισή ώρα τουλάχιστον, να ξεκουραστεί. Καθαρίζουμε την κολοκύθα και την χοντροτρίβουμε. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Απλή, νοστιμότατη και νηστίσιμη... το δε φύλλο, υπέροχο!!! Ξεκινάμε με το φύλλο (εγώ το έφτιαξα από την προηγούμενη και το διατήρησα στο ψυγείο μέχρι την επόμενη μέρα): Βάζουμε το αλεύρι σε μεγάλο μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το μπέικιν, το ξύδι και το αλάτι και
ανακατεύουμε. Προσθέτουμε λίγο-λίγο το χλιαρό νερό και ζυμώνουμε μέχρι να σχηματιστεί μια ζύμη απαλή και ελαστική που δεν θα κολλάει στα χέρια. Την τυλίγουμε σε μεμβράνη και την αφήνουμε για μισή ώρα τουλάχιστον, να ξεκουραστεί. Καθαρίζουμε την κολοκύθα και την χοντροτρίβουμε. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr