Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Και λίγα λόγια για την παραδοσιακή αυτή συνταγή :
Στην περιοχή της Καρυστίας, η οποία τυχαίνει να είναι ξακουστή στο πανελλήνιο για τα αρνιά και τα κατσίκια της, το γλέντι του Πάσχα δεν τελειώνει την Κυριακή της Λαμπρής, αλλά συνεχίζεται τη Δευτέρα του
Πάσχα και στις στάνες. Συνηθίζουν οι τσοπαναραίοι της περιοχής να καλούν στο μαντρί τους, φίλους και συγγενείς, βάζουν το καζάνι, ζυμωτό ψωμί, μία πίτα και το γλέντι συνεχίζεται μέχρι τη Δύση του ηλίου...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Και λίγα λόγια για την παραδοσιακή αυτή συνταγή :
Στην περιοχή της Καρυστίας, η οποία τυχαίνει να είναι ξακουστή στο πανελλήνιο για τα αρνιά και τα κατσίκια της, το γλέντι του Πάσχα δεν τελειώνει την Κυριακή της Λαμπρής, αλλά συνεχίζεται τη Δευτέρα του
Πάσχα και στις στάνες. Συνηθίζουν οι τσοπαναραίοι της περιοχής να καλούν στο μαντρί τους, φίλους και συγγενείς, βάζουν το καζάνι, ζυμωτό ψωμί, μία πίτα και το γλέντι συνεχίζεται μέχρι τη Δύση του ηλίου...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com