Από το: Αρώματα και Γεύσεις
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά. Τα κόβουμε και τα βάζουμε στην κατσαρόλα, με το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι σε σιγανή φωτιά να μαραθούν. Όταν βγάλουν τα λαχανικά τα υγρά τους και αρχίσουν να σιγοβράζουν, ρίχνουμε το χυμό από το λεμόνι, (αν τον θέλετε πιο ξινό ρίξτε 2
λεμόνια) Παίρνει το φαγητό και μερικές βράσεις έτσι και μετά ρίχνετε νερό ίσα να σκεπαστούν τα λαχανικά και συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι να δείτε να μαλακώνουν και να χυλώνει το ζουμί από το φαγητό. Περίπου δηλαδή 40-45 λεπτά. Τον...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά. Τα κόβουμε και τα βάζουμε στην κατσαρόλα, με το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι σε σιγανή φωτιά να μαραθούν. Όταν βγάλουν τα λαχανικά τα υγρά τους και αρχίσουν να σιγοβράζουν, ρίχνουμε το χυμό από το λεμόνι, (αν τον θέλετε πιο ξινό ρίξτε 2
λεμόνια) Παίρνει το φαγητό και μερικές βράσεις έτσι και μετά ρίχνετε νερό ίσα να σκεπαστούν τα λαχανικά και συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι να δείτε να μαλακώνουν και να χυλώνει το ζουμί από το φαγητό. Περίπου δηλαδή 40-45 λεπτά. Τον...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr