Από το: ZannetCooks.com
Ψαρονέφρι με σάλτσα πορτοκάλι και κουκουνάρι που με το συνδυασμό ενός πουρέ πατάτας, καρότου ή γλυκοπατάτας θα έχουμε στο πιάτο μας ένα γαστριμαργικό αποτέλεσμα άνευ προηγουμένου. Ζεσταίνουμε το λάδι σε φαρδύ σκεύος και σοτάρουμε το κρέας για
½ λεπτό από κάθε πλευρά, αφού το αλατοπιπερώσουμε. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού και το ζωμό και μαγειρεύουμε για 10-12 λεπτά με κλειστό καπάκι. Ρίχνουμε το καγιέν και το μέλι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 3-4 λεπτά. Κλείνουμε το φωτιά και αφήνουμε το κρέας να σταθεί λίγο. Σερβίρουμε αμέσως με συνοδευτικό της αρεσκείας μας με ιδανικό τον πουρέ και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com
Ψαρονέφρι με σάλτσα πορτοκάλι και κουκουνάρι που με το συνδυασμό ενός πουρέ πατάτας, καρότου ή γλυκοπατάτας θα έχουμε στο πιάτο μας ένα γαστριμαργικό αποτέλεσμα άνευ προηγουμένου. Ζεσταίνουμε το λάδι σε φαρδύ σκεύος και σοτάρουμε το κρέας για
½ λεπτό από κάθε πλευρά, αφού το αλατοπιπερώσουμε. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού και το ζωμό και μαγειρεύουμε για 10-12 λεπτά με κλειστό καπάκι. Ρίχνουμε το καγιέν και το μέλι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 3-4 λεπτά. Κλείνουμε το φωτιά και αφήνουμε το κρέας να σταθεί λίγο. Σερβίρουμε αμέσως με συνοδευτικό της αρεσκείας μας με ιδανικό τον πουρέ και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com